torstai 24. lokakuuta 2013

With and without makeup

Nyt otin kuvan ilman meikkiä ja sen kanssa. Sori noi väritykset mut näytän ihan zombilta enkä halunnu säikäyttää teitä enempää :D Mun meikkivoide on liian vaalea mulle, yleensä laitan vielä aurinkopuuteria tohon päälle mut nyt en jaksanut. Seuraavassa postauksessa voin vaikka näyttää mitä meikkejä käytän, jos ketään kiinnostaa :)


Nyt tuntuu kun olis mennyt eiliseltä jo parempaan päin! Suurimmat finnit on kuivuneet ja alkavat (toivottavasti) paranemaan. Tiedän ettet oo mikään huippumeikkaaja :D Mut ootan jo tosi innolla sitä päivää, että tarttee vaan vähän laittaa meikkivoidetta tai peitepuikkoa noiden punaisten jäkien päälle. Mulla on aina tosi epävarma olo mun ihon kanssa ja sen takia en voi lähteä kotoa minnekkään ilman meikkivoidetta. Mutta eihän se akne sillä häivy ainakaan mun meikkaustaidoilla joten en silloinkaan ole kovin itsevarma ihoni suhteen. En hirveästi tykkää olla edes hiukset kiinni yleisillä paikoilla, koska musta on kiva kun hiukset vähän peittää ihoa. Mun itsetunto on ihan nollissa joinakin pahoina päivinä, kun jonnekkin pitäis lähtee, mutta kun katsoo peiliin niin tekee mieli vaan jäädä kotiin ettei kenenkään tarvitse katsoa mun ihoa. Mun kaverit aina yrittää lohduttaa että mitä välii, ne on vaan finnejä eikä ne edes näy. Mutta tiedän että ne näkyy ja ei kukaan tiedä millasta se on jos ei ole itse kokenut :D

Kiva kun on tullut jo kiinnostuneita kommentoijia ja lukijoita! Oon tosi ilonen, jos tästä blogista olisi apua jollekkin samasta ongelmasta kärsivälle! Kommentoikaa ja jääkää ihmeessä seuraamaan jos kiinnostaa :) Linkatkaa teijänki blogit kommentteihin! Käyn kattomassa! :)

6 kommenttia:

 1. Itsellä ei ihon kanssa ongelmaa, mut tämän blogin kautta tajusin, että tämähän on ihan oikea sairaus. En oo jotenkin asiaa sen syvällisemmin ajatellut. Tsemppiä ja jatka toki :) Hyvältä vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että blogi autto ymmärtämään :) Joo jatketaan! Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Tiedän miten kauheaa on lähteä ulos meikittä tai joskus meikinkin kanssa, kun iholla on huono päivä tai joskus vaikka olisikin parempi iho päivä. Mua on auttanut kun olen yrittänyt muistaa että eivät muut kyllä varmasti mun ihoa erityisesti katso, kun kaikilla on omat ulkonäköhuolenaiheensa. Voi ei, toivottavasti susta ei tunnu siltä, että oon vaan tosi ärsyttävä, kun tulen "pätemään". :D

  Muistan miten kauhealla vaivalla säästin rahaa meikkivoiteeseen ja mikä pettymys se olikaan, kun se ei peittänytkään hyvin. Oon nyt vasta tänä vuonna oppinut lisää meikeistä ja tajunnut miten itselleni ja omiin tarpeisiini sopimattoman meikkivoiteen ostin. Niissä on eri vahvuisia peittävyyksiä. Ja nyt olen siirtynyt korealaisiin BB-voiteisiin, koska niissä on mukana ihoahoitavia osasia ja toivon että ne auttaisi mun ihoa. :D Mutta mulla on sellaista nyt oikein hyvin peittävää ja sitten sellaista vähän kevyempää, jonka kanssa saa myös oikein hyvän lopputuloksen, kun vähän käyttää peitevoidetta finnien päälle ekstrana. Sen toisen kanssa ei tarvitse edes peitevoidetta, niin hyvä se on! Mun itsetuntoa on parantanut tosi paljon se, että opin meikkaamaan paremmin. Ennen vain itketti ajatuskin.

  Ai niin, ja jos haluat linkin mun blogiin: http://raindeerpants.blogspot.co.uk/ Se on englanniksi, toivottavasti ei haittaa. En ole vielä kirjoittanut aknesta tai muusta, kun se on ollut niin arka aihe, etten ole uskaltanut. Mutta tämä sun blogi on kyllä inspiroinut mua, ehkä voisin. :)

  VastaaPoista
 3. kerro mitä meikkejä käytät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina seuraava postaus! :)

   Poista
 4. voi vitsi ymmärrän siut niiin hyvin!!! miullaki kauhee akne, ja sain siihen isotretinoin actavis kuurin.. paheni iho ihan järkyttävästi, kun sen alotin... sit se parani hetkeks, ja nyt päälle 4kk syöny ja edellee tulee kipeitä näppyjä... mut uskon ja luotan, et kun tää kestää 1 vuoden tää mun kuuri, niin sen ei oo tarkotus vielä ihan parantua. :D ja on se kyl nyt parempaan suuntaan! mut tsemii kans sulle!! :)

  VastaaPoista